Tilsted fundraiser for eventyr

phoenix_web

Kommunikationsbureauet Tilsted & Co, og i særdeleshed Bent Tilsted personligt, skal de kommende år finde økonomiske midler til Eventyrteatret i Søborg ved København, bl.a. via fondsansøgninger.

 

I de seneste år har fodboldlegenden og erhvervsmanden, Harald Nielsen, via sit unikke netværk opbygget en sponsorklub med ca. 50 faste sponsorer, som er en afgørende økonomisk faktor for teatret, der ikke modtager offentlig støtte til sit virke.

 

Teatrets eneste faste indtægtskilde er salg af billetter til de to årlige nye familiemusicals, som Eventyrteatret hvert år selv producerer og opfører i Glassalen i Tivoli med 100 af landets dygtigste unge teatertalenter.

 

Over 35.000 børn og voksne købte sidste år billetter til de eventyrlige musicals, og efterårets nye forestillinger er familiemusicalen Fugl Fønix i efterårsferien og julemusicalen Stjernedrys og Nissekys op til jul.

Eventyrteatret har eksisteret i 24 år uden offentlig kulturstøtte. Gennem et stort engagement fra yngste til ældste frivillige er det lykkedes det eventyrlige teater at skabe nogle enestående rammer for talentudvikling i Danmark – og gennem flid, udholdenhed og stædighed lykkes det hvert år at skabe og opføre nye musicals, som publikum elsker og værdsætter.

 

Som anerkendelse for sine unikke familieforestillinger vandt teatret sidste år priserne som ”Byens bedste familieoplevelse” og ”Københavns bedste børneteater” på to af hovedstadens kulturguider.

 

Se mere om Eventyrteatret på www.eventyrteatret.dk