Tilsted & Co leverer eventyrligt program

Tilsted & Co leverer billeder, grafisk arbejde, 4 farvet tryk, programmer, plakater og bannere til Eventyrteatret i Tivoli.   Kommunikationsbureauet leverer fredag 5000 stk. 24 siders programmer med “Den Magiske Maske”, hvor små 100 aktive talenter medvirker.    Arbejdet begyndte med fotosession søndag i Tivoli, hvor Ole Mortensen fotografere de mange talenter på scenen for […]
Tilsted & Co leverer billeder, grafisk arbejde, 4 farvet tryk, programmer, plakater og bannere til Eventyrteatret i Tivoli.
 
Kommunikationsbureauet leverer fredag 5000 stk. 24 siders programmer med “Den Magiske Maske”, hvor små 100 aktive talenter medvirker. 
 
Arbejdet begyndte med fotosession søndag i Tivoli, hvor Ole Mortensen fotografere de mange talenter på scenen for første gang. Udvalgte 125 motiver til AD`er Anette Christiansen, som layoutede 24 A4 sider til et færdigt program om mandagen. Efter korrekturgange og tilretninger sendte vi pdf til tryk hos HMV-Print.
 
Vi leverede de færdigtrykte programmer til Tivoli torsdag aften/nat, hvor de blev modtaget til aftalt tid og sted, således de kunne uddeles ved fredagens forpremiere.
 
Tilsted & Co leverede store bannere til Glassalens facade samtidig med alle billedfiler er online og leveres direkte til landets medier – foruden alle SoME – sociale medier fortæller om det eventyrlige teaters nyeste forestilling.
 
180930-FOM-2087
Foto. Fotograf Ole Mortensen
 
Eventyrteatret har forpremiere fredag med familiemusicalen i Glassalen.
 
Eventyrteatret spiller forestillingen ”Den Magiske Maske” hele efterårsferien. 
 
Se programmet her.
 
Læs meget mere på www.eventyrteatret.dk
 

 

 

 

 

 

Den Magiske Maske

 

Både små og store eventyrelskere kommer at more sig kongeligt over den fortryllende familiemusical "Den Magiske Maske", som kan opleves 5. – 21. oktober i Glassalen i Tivoli. Glæd dig til to timers forrygende familieunderholdning med overdådige rokoko-kostumer og eventyrlig sang, dans og skuespil! 

 

 

Handling: 

Kort efter den knap 17-årige Christian bliver udråbt som Kong Christian 7. af Danmark og Norge, bliver han gift med 15-årige Caroline Mathilde. Alle ved hoffet vil styre det unge og uerfarne regentpar, som må kæmpe hårdt for at bevare både magten og deres ægteskab.

 

På slottet kender de færreste til det magiske rum, hvor den unge og ustabile konge nyder at være i selskab med sine hemmelige venner, Aha, Jubi, Uha og Øv, som kun han kan se og høre. Men ved et eventyrligt maskebal åbnes alle døre på vid gab, og det skaber et voldsomt postyr i de fornemme gemakker!

 

I det underholdende eventyr følger vi de mange intriger ved hoffet på Christiansborg Slot og møder blandt andre den magtfulde enkedronning Juliane Marie, den tyranniske Grev Reventlow, den fremsynede oplysningsmand, Reverdil, den vilde Støvlet Katrine, de intrigante ’pudder-parykker’ og de drilske kokkepiger.

 

 

Ta' familien med i Tivoli i efterårsferien og oplev, hvorfor de unge talenter fra Eventyrteatret i 5 år er kåret til "Bedste børneteater" af brugerne på Børn i Byen! 

 

 

Forestillingen spiller 2 timer, inkl. 20 minutters pause, og er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år. I efterårsferien giver teaterbilletten adgang til Halloween i Tivoli. Billetter kan købes hos Billetlugen, Tivoli og Eventyrteatret.

 

 

"Den Magiske Maske" er skrevet af forfatteren Gunvor Reynberg og komponisten Christian Dahlberg, og de næsten 100 medvirkende børn og unge bliver instrueret af Bo Skødebjerg.

 

 

180930-FOM-2344
Foto. Fotograf Ole Mortensen
 

Tilsted & CO

Granbakken 9
DK-7500 Holstebro

+45 4074 2311
+45 9743 2001
bt@btilsted.com

BT taler ved to Grundlovsmøder i 2024

Jeg skal tale ved første Grundlovsmøde nogensinde hos Mississippi, som er Kunst og Kulturstedet på Thyholm kl. 13.00 den 5. juni 2024 Derefter ved Grundslovsmødet i Gudum, hvor Sogneforeningens formand Karen Touborg har inviteret med start kl. 15.00. Det nye initiativ...

16 års eventyrligt julearbejde

Tilsted Com har gennem de seneste 16 år leveret eventyrlige juleprogrammer på 3-4 arbejdsdage til Eventyrteatrets juleforestillinger i Glassalen i Tivoli. Fotograf Ole Mortensen tog også i år toget til København og havde fotosession med de mange talentfulde unge,...

Sidste eventyrlige jul i Tivolis Glassal…..

Efter 23 eventyrlige år med juleforestillinger i Glassalen og Tivoli slutter Eventyrteatret deres epoke i den gamle have i 2023. Forestillingen hedder "Et Juleeventyr". Som direktør Susanne Vognstrup skriver i juleprogrammet: Citat 😊 Glassalen har dannet rammen om...

16 år med et eventyrligt teater…..

Når leder og direktør Susanne Vognstrup i Eventyrteatret i Søborg byder velkommen på hendes kontor er det med et ”bagtæppe” af lærredsprint af forsider af teatrets programmer siden 2007. Tilsted Com har fået lov til at bidrage med kommunikationen til det succesfyldte...

Eventyrlige Peter Pan i Tivoli

Fotosessionen i Tivoli gik godt søndag eftermiddag med små 100 talentfulde skuespillere i Eventyrteatrets regi. Fotograf Ole Mortensen er færdig med billedarbejdet for Tilsted Com til programmet. Alle 81 udvalgte motiver blev leveret søndag aften før midnat....

Bent Tilsteds fotoarkiv

Flere hundrede tusinde billeder til Lokalhistorisk Arkiv i Holstebro Pressefotograf Bent Tilsted store fotoarkiv overdrages til Lokalhistorisk Arkiv Før sommer- og ferietiden indgik bestyrelsesformanden for Lokalhistorisk Arkiv i Holstebro, Ejnar Tang og arkivleder...

Ny videofilm om tre talenter

  Tilsted Coms nye freelance medarbejder i København, Agnes Tine Tolbøll, har netop oploadet denne nye videofilm om tre unge skuespils talenter i Eventyrteatrets forestilling Rapunzel, som spiller dennne efterårsferie i Glassalen i Tivoli.   Se og læs mere...