Guld Harald og Tilsted

Der skal rejses en statue af den legendariske fodboldspiller Harald Nielsen. Tilsted & Co skal finde pengene samarbejde med Arena Nord.
Den eventyrlige historie om frederikshavnerdrengen Harald Nielsen, der blev en af de bedste spillere og største personligheder i dansk fodbolds historie, inddrager nu også kommunikationsbureauet Tilsted & Co i aktiv handling.

 

I oktober 2016 fik fodboldspilleren Harald Nielsen sin egen plads opkaldt efter sig foran Arena Nord i Frederikshavn Kommune. Det er på denne plads, at der skal findes penge til en statue af den legendariske fodboldspiller fra Frederikshavn.

 

Tilsted & Co er gået i samarbejde med familien Nielsen i Klampenborg og San Francisco sammen med Per Malmberg ved Arena Nord om at finde et par mio. kroner til statuen. Det kommende fundraising arbejde vil ske i tæt samarbejde.

 Kunstneren og billedhugger Christian Svendsen fra Aalbæk er gået i gang med det kreative arbejde, der skal skabe grundlaget for kunstværket. Arena Nord er i samarbejde med Frederikshavn Kommune og flere større entreprenører i gang med at skabe den helt rigtige plads til statuen af byens største fodboldspiller.

Tilsted & Co vil sammen med frivillige og en forening med Harald Nielsens Venner forsøge at finde det økonomiske grundlag til kunstværket på Harald Nielsens Plads.

Allerede som 18-årig blev Harald Nielsen olympisk sølvvinder i Rom i 1960 – og scorede seks mål i fem kampe. Året forinden var han blevet kåret som ”Årets fund” – den ældste idrætspris i Danmark. Kåret til ”Årets Spiller” i 1960. Han blev den første teenager-idol i Danmark. På sin 18-års fødselsdag modtog han 22.000 breve og 2.200 pakker. Han er fortsat den yngste fodboldspiller på det danske landshold med kun 17 år, da han debuterede. En rekord fra 1959.

Hele sit liv bevarede han passionen for fodbold. Han viste meget om fodbold og han var respekteret af alt og alle. Han ydede en stor indsats i mange bestyrelser og igangsatte mange større ting i Danmark. Han var formand for FCK i de første fem år og herefter menigt medlem. Han blev udnævnt til æresmedlem i FCK i 2006. Allerede i 1992 modtog han den italienske fortjenstmedalje for sit arbejde for relationerne mellem Danmark og Italien. I en årrække var han præsident for Rebild National Park Society og gjorde også her stort arbejde.

unnamed (1)1960

 

1959

Harald Nielsen er hidtil yngste landsholdsspiller i Danmark. Han var kun 17 år, da han debuterede på det danske landshold i 1959 – med succes.

1959

Hele familien Nielsen med Rudi Nielsen i midten sammen med børnene Heidi og Henrik Nielsen foruden Elvis og Albert samt Karsten Madsen, bagerst i midten, gift med Heidi, ses her ved højtideligheden i efteråret 2016, hvor Harald Nielsens Plads blev navngivet.

 

Kunstner og billedhugger Christian Svendsen fra Aalbæk ved Frederikshavn er udvalgt til at udføre statuen i bronze af fodboldspilleren Harald Nielsen. Den ventes at blive opstillet i juli 2018.

Tilsted & CO

Granbakken 9
DK-7500 Holstebro

+45 4074 2311
+45 9743 2001
bt@btilsted.com

16 års eventyrligt julearbejde

Tilsted Com har gennem de seneste 16 år leveret eventyrlige juleprogrammer på 3-4 arbejdsdage til Eventyrteatrets juleforestillinger i Glassalen i Tivoli. Fotograf Ole Mortensen tog også i år toget til København og havde fotosession med de mange talentfulde unge,...

Sidste eventyrlige jul i Tivolis Glassal…..

Efter 23 eventyrlige år med juleforestillinger i Glassalen og Tivoli slutter Eventyrteatret deres epoke i den gamle have i 2023. Forestillingen hedder "Et Juleeventyr". Som direktør Susanne Vognstrup skriver i juleprogrammet: Citat 😊 Glassalen har dannet rammen om...

16 år med et eventyrligt teater…..

Når leder og direktør Susanne Vognstrup i Eventyrteatret i Søborg byder velkommen på hendes kontor er det med et ”bagtæppe” af lærredsprint af forsider af teatrets programmer siden 2007. Tilsted Com har fået lov til at bidrage med kommunikationen til det succesfyldte...

Eventyrlige Peter Pan i Tivoli

Fotosessionen i Tivoli gik godt søndag eftermiddag med små 100 talentfulde skuespillere i Eventyrteatrets regi. Fotograf Ole Mortensen er færdig med billedarbejdet for Tilsted Com til programmet. Alle 81 udvalgte motiver blev leveret søndag aften før midnat....

Bent Tilsteds fotoarkiv

Flere hundrede tusinde billeder til Lokalhistorisk Arkiv i Holstebro Pressefotograf Bent Tilsted store fotoarkiv overdrages til Lokalhistorisk Arkiv Før sommer- og ferietiden indgik bestyrelsesformanden for Lokalhistorisk Arkiv i Holstebro, Ejnar Tang og arkivleder...

Ny videofilm om tre talenter

  Tilsted Coms nye freelance medarbejder i København, Agnes Tine Tolbøll, har netop oploadet denne nye videofilm om tre unge skuespils talenter i Eventyrteatrets forestilling Rapunzel, som spiller dennne efterårsferie i Glassalen i Tivoli.   Se og læs mere...

Tv- og medietilrettelægger hos Tilsted

  I en aftalt periode er freelancer Agnes Tine Tolbøll, tv og medietilrettelægger, tilknyttet Tilsted Com til specille kommunikationsopgaver. Agnes har udgangspunkt fra København og har løst de første opgaver i Tivoli med Eventyrteatrets efterårsforestilling...