Gratis Opera lækkerier for børn og ung

Kommunikationsbureauet Tilsted & Co har netop produceret og leveret ny folder til Operaen i Midten, som er et egnsteater i kommuner Ikast-Brande, Herning, Struer og Holstebro. GrowOP! festivalen består af tre vidt forskellige operaforestillinger, der vises i slutningen af september i fire vest- og midtjyske byer på forskellige steder.    KIG HER ==> GrowOp! Festival 2019     […]

Kommunikationsbureauet Tilsted & Co har netop produceret og leveret ny folder til Operaen i Midten, som er et egnsteater i kommuner Ikast-Brande, Herning, Struer og Holstebro.

GrowOP! festivalen består af tre vidt forskellige operaforestillinger, der vises i slutningen af september i fire vest- og midtjyske byer på forskellige steder. 

 

KIG HER ==> GrowOp! Festival 2019

 

 

Operaen i Midten, der drives af de fire kommuner Ikast-Brande, Herning, Struer og Holstebro serverer seks dages opera festival oplevelser i GrowUp-99x210_LOW[1]-309x650 september måned i alle kommuner.

 

Fra tirsdag 24. september og til og med søndag 29. september. I alt tre forskellige forestillinger, som henvender sig til nyfødte – fra 0 år til de mange voksne, som endnu gerne vil være lidt barnlige – og nyde gode sangere og dejligt musik.

Nocturne for babyer og deres søvnige voksne

Forestillingen er en ny musik dramatisk forestilling for 0-3-årige og deres voksne med engelske Scandinavian Singing Club, og design og iscenesættelse af Mia Theil Have fra Riotous Company i London.

Stykket inviterer babyer og småbørn til at opleve dramatisering af nordiske sange i deres nye polyfoniske jazzede arrangementer, og til at rocke med til de dybe toner fra kontrabassen, der vugger sin egen violin baby til ro, og til at opleve forskellige percussion instrumenter og mange nye slags rangler! Det er en tid og et rum til at lege, kravle, danse, lave lyde… og til at sove og drømme!

Aldersgruppe: 0-3-årige og deres voksne, varighed: 40 minutter (inklusiv leg inden og efter).

Forestillingen opføres i alle fire kommuner. 
Se mere om spillested og klokkeslæt online på www.operamidt.com.

”Billederne synger ” –  en opera for børn på museum

”Billederne synger” – er kunstarternes ”crossover”, hvor maleriets storladenhed og sangens følelsesmæthed går hånd i hånd i denne nykomponerede opera om billedkunst og kærlighed. Kunstmuseerne rummer de mange stærke visuelle fortællinger og vil kunne matche operaens kraftfulde udtryk. Et møde mellem kunsten for øjet og kunstenfor øret. Ved at skabe et sanse og oplevelses rum i museet indføres børnene på samme tid, på en kunstnerisk og pædagogisk måde, i billedernes og operaens verden.

Historien tager sit afsæt i 3 malerier:  Chr. d. 4 malet af Abraham Wuchter i 1636,  ”Zulma” et papirklip på 248 cm x 128 cm af Henri Matisse fra 1950  og  J.F. Willumsen´s selvportræt fra september 1933.

Tre meget forskellige billeder fra hver sin epoke. Epoker der også udtrykkes i den nykomponerede musik.

”Billederne synger” – skabt for børn fra 10-15 år og deres voksne, komponeret af Lars Fjeldmose med libretto af Lars Oluf Larsen, scenografi af Nina Schiøttz, idé og instruktion ved Pia Rosenbaum.

Forestillingen opføres i alle fire kommuner. Kunstpakhuset, Ikast-Brande, Kunstmuseet, Holstebro, Folkets Hus i Struer og Carl Henning Pedersens og Else Alfelts Museum i Birk ved Herning. Se mere om spillested og klokkeslæt online på www.operamidt.com.

Knud Romers ABC – et musikalsk dansealfabet

 

Lad sanserne boltre sig i en underfundig og lærerig bogstavssafari, der med udgangspunkt i Knud Romers bidende og poetiske bogstavsfabler rusker alfabetet rundt og sammensætter det på ny i en kakofoni af farverige billeder, musik og dans. Forestillingen er baseret på Knud Romers ABC, John Kørners billedkunstneriske dyreunivers og Bent Sørensens nykomponerede musik og skaber tilsammen en smuk koreograferet scenisk sangleg.

Varighed: 45 min.
Aldersgruppe: For alle fra 5 år.

Iscenesætter: Sofie Christiansen / Tekst: Knud Romer / Komponist: Bent Sørensen / Billedkunstner: John Kørner / Scenograf: Luise Midtgaard / Kostumer: Alaya Riefensthal.  Co.-produceret af sART Danseteater, Den Fynske Opera og BaggårdTeatret.

 

 

 

 

 

 

Tilsted & CO

Granbakken 9
DK-7500 Holstebro

+45 4074 2311
+45 9743 2001
bt@btilsted.com

BT taler ved to Grundlovsmøder i 2024

Jeg skal tale ved første Grundlovsmøde nogensinde hos Mississippi, som er Kunst og Kulturstedet på Thyholm kl. 13.00 den 5. juni 2024 Derefter ved Grundslovsmødet i Gudum, hvor Sogneforeningens formand Karen Touborg har inviteret med start kl. 15.00. Det nye initiativ...

16 års eventyrligt julearbejde

Tilsted Com har gennem de seneste 16 år leveret eventyrlige juleprogrammer på 3-4 arbejdsdage til Eventyrteatrets juleforestillinger i Glassalen i Tivoli. Fotograf Ole Mortensen tog også i år toget til København og havde fotosession med de mange talentfulde unge,...

Sidste eventyrlige jul i Tivolis Glassal…..

Efter 23 eventyrlige år med juleforestillinger i Glassalen og Tivoli slutter Eventyrteatret deres epoke i den gamle have i 2023. Forestillingen hedder "Et Juleeventyr". Som direktør Susanne Vognstrup skriver i juleprogrammet: Citat 😊 Glassalen har dannet rammen om...

16 år med et eventyrligt teater…..

Når leder og direktør Susanne Vognstrup i Eventyrteatret i Søborg byder velkommen på hendes kontor er det med et ”bagtæppe” af lærredsprint af forsider af teatrets programmer siden 2007. Tilsted Com har fået lov til at bidrage med kommunikationen til det succesfyldte...

Eventyrlige Peter Pan i Tivoli

Fotosessionen i Tivoli gik godt søndag eftermiddag med små 100 talentfulde skuespillere i Eventyrteatrets regi. Fotograf Ole Mortensen er færdig med billedarbejdet for Tilsted Com til programmet. Alle 81 udvalgte motiver blev leveret søndag aften før midnat....

Bent Tilsteds fotoarkiv

Flere hundrede tusinde billeder til Lokalhistorisk Arkiv i Holstebro Pressefotograf Bent Tilsted store fotoarkiv overdrages til Lokalhistorisk Arkiv Før sommer- og ferietiden indgik bestyrelsesformanden for Lokalhistorisk Arkiv i Holstebro, Ejnar Tang og arkivleder...

Ny videofilm om tre talenter

  Tilsted Coms nye freelance medarbejder i København, Agnes Tine Tolbøll, har netop oploadet denne nye videofilm om tre unge skuespils talenter i Eventyrteatrets forestilling Rapunzel, som spiller dennne efterårsferie i Glassalen i Tivoli.   Se og læs mere...