En medspiller

 

Jeg har i hele mit arbejdsliv været medspiller på det grafiske og kreative område på forskellige reklamebureauer. Og jeg er stadig vild med det, uanset om det gælder grafiske løsninger til tryksager eller til websites.

 

Det betyder meget for mig at have et godt samarbejde med mine kolleger, enten det er i tegnestuen eller i webafdelingen. Det er vigtigt, at vi er åbne og modtagelige over for hinandens input – både den positive og den negative kritik. Så flytter vi os mest.

 

Jeg har stor respekt for alle mine kolleger, og jeg anstrenger mig for at være med til at udvikle det, vi er bedst til: kommunikation på så mange platforme som mulig.

 

Mit udgangspunkt for at kunne løse grafiske opgaver er lysten til at sætte mig ind i, hvordan en virksomhed eller en afdeling fungerer, hvilke typer mennesker jeg har med at gøre, og hvilke behov de har.

 

Jeg har efterhånden mange års bureauerfaring, og den gør mig i stand til at arbejde med de enkelte opgaver på en rimelig systematisk måde og med det nødvendige overblik.

 

Erfaringen gør også, at jeg er ekstra opmærksom på ikke at falde i ”rutinens grumme klør“.  For at undgå det – og for at holde mig ajour med udviklingen i den grafiske branche og få et inspirerende spark bag i – har jeg deltaget i en del inspirationskurser. De er foregået i bl.a. København over flere dage med indlæg fra mennesker, der har fingeren på pulsen.

 

Hvordan andre vil karakterisere mig, ved jeg ikke. Men jeg gætter på, at mine nærmeste kolleger vil sige, at jeg enten snakker, synger eller larmer lidt for meget – eller at jeg nogle gange overhovedet ikke er nærværende!

 

I min fritid løber jeg jævnligt i skoven og spiller badminton. Når jeg har ro og trang til det, maler jeg med akrylfarver på lærred.

Britt-Madsen.ashx