Bent Tilsted

Det letteste er at tænke som alle andre og handle derefter.

Men så gør man ingen forskel. Så adskiller man sig ikke fra flertallet. Og hvad værre er: Man forhindrer de skæve idéer i at slå rod og måske vokse sig frem til en unik løsning på en kommunikativ opgave.

Derfor vælger vi ofte at gå nye og ubetrådte veje i vores rådgivning af kunderne.

Vores opgave er at give kunderne et modspil, som peger på anderledes muligheder end de traditionelle. Det er vores ansvar at udvikle lige netop dét, der får vore kunder til at adskille sig fra deres konkurrenter.

Det kan kun lade sig gøre ved at tænke skævt og være risikovillig.

Mange års erfaringer som pressefotograf har bl.a. lært mig at være tålmodig og vente på den rigtige idé. Den skal nok komme, og det er kun et spørgsmål om hvornår!

Og når den så kommer, skal man handle her og nu.

Det forsøger jeg at omsætte i praktisk handling i det daglige, hvad enten det drejer sig om kommunikation og Public Relations, strategi- og salgsudvikling, markedsføring eller billedudvikling.

Det er også den metode, jeg har brugt i organisations- og foreningsarbejde i årenes løb. Det gælder om at lytte, se muligheder – og være parat til at vove det ene øje!

Vi har den kæmpe fordel i bureauet, at vore faggrupper dækker så godt som alle specialer inden for kommunikation – og via et stort netværk kan vi lynhurtigt få hjælp til resten.

Vi er også sådan skruet sammen, at det er helt op til kunderne, om de kun skal have hjælp fra én faggruppe, eller om flere skal samarbejde. Der er populært sagt frit valg på alle hylder.

Uanset hvad kunderne vælger, skal de helst have noget, de ikke troede, de kunne få.
Så har vi gjort en forskel.
Og så adskiller kunderne sig fra andre.

 

-> Klik og se CV