Man skal teste sig selv

 

Det er en livsstil at være fotograf.

 

For mig er det spændende, alsidigt og udfordrende at skabe de rigtige billeder hver gang. Det kræver, at jeg konstant udvikler sig, for jeg bliver aldrig færdig med at finde nye fotografiske måder at udtrykke mig på.

 

Man bliver kun bedre ved at teste sig selv hele tiden, hvad enten det drejer sig om dagligdagens mangeartede opgaver, faglige konkurrencer eller at afprøve nye idéer i fritiden.

 

Professionelle danske fotografer har ry for at have høj international klasse. For at være med i det selskab har jeg løbende videreuddannet mig gennem en række kurser i photo-dk – Dansk Fotografisk Forening. Formålet er at blive bedre og skarpere i fagets mange facetter.

 

Det har ført til, at jeg har erhvervet mig titlen som Supreme Qualified Master, der er photo-dk – Dansk Fotografisk Forening´s højeste niveau.

 

Da jeg bruger en stor del af min fritid på at blive dygtigere inden for bl.a. bryllups- og portrætfotografering, er jeg medlem af den europæiske fotografsammenslutning Colour Art Photo. Her har jeg fået titlen som Colour Art Photo Master, fordi jeg har været med til at skabe og deltage i aktiviteter af forskellige slags og ved at vinde guld-, sølv- eller bronzemedaljer i konkurrencer.

 

Privat er jeg noget af en motorcykel-entusiast, og sammen med min kæreste har jeg nydt tilværelsen ombord på den to-hjulede på ture til bl.a. de østrigske alper og de italienske Dolemitter.

 

Det må vore to katte og akvariefisk derhjemme finde sig i en gang imellem!

 

 

 

 

 

 

 

Ole-Mortensen.ashx